Aquesta és la festa del món al revés, on s’escull un rei que, durant uns dies, deixa fer les coses que la resta de l’any estan prohibides o mal vistes. Tot el món es disfressa, juga, balla, canta i fabromes.

Com cada any el personal d’Ecoarrels a participat activament al carnestoltes. A l’escola Nabí han recreat el conte dels tres porquets, per un dia han tornat a ser vailets. A Santa Susanna han deixat de ser cuineres i monitores per convertir-se en emoticones, picant l’ollet o dormint estan totes molt mones. A l’escola Pallaresa ells i elles s’han transformat en saborosos “conguitos, umm que ricos”!!!

 

A l’escola Barrufet els alumnes han treballat els oficis, són uns artistes han redecorat l’escola, mireu que bonica! I per últim a l’escola Italiana han fet un viatge en el temps fins l’època hippie,s’han posat floretes al cabell i pantalons de campana i han cantat pau i amor.

Així ha estat la gresca i xerinola del carnestoltes a Ecoarrels.