Aprèn què menjar en cada estació

Els aliments de temporada són interessants des d'una triple perspectiva: Econòmica i ecològica i nutricional. La quantitat de nutrients d'un aliment depèn de la riquesa del sòl en el qual es conrea i del grau de manipulació a què se sotmet. Les fruites i verdures...

Els beneficis de la temporalitat

  La temporalitat i la proximitat del producte són premisses fonamentals en el projecte EcoArrels. Al nostre país disposem d'una àmplia varietat de fruites i verdures que tenen una gran quantitat de propietats, aroma i sabor. Que siguin de temporada implica que...

Los beneficios de la temporalidad

La temporalidad y la proximidad del producto son premisas fundamentales en el proyecto EcoArrels. En nuestro país disponemos de una àmplia variedad de frutas y verduras que tienen una gran cantidad de propiedades, aroma y sabor. Que sean de temporada implica que están...

Aprende qué comer en cada estación

Los alimentos de temporada son interesantes des de una triple perspectiva: Econòmica y ecològica i nutricional. La cantidad de nutrientes de un alimento depende de la riqueza del suelo en el que se conrea y del grado de manipulación al que se somete. Las frutas y...

Pàgina 2 de 212