Qui som?

 

El projecte de EcoArrels neix l’any 2012 a Santa Susanna, a la comarca de l’Alt Maresme. És a l’escola dels nostres fills on veiem la necessitat de treballar contribuint per millorar la qualitat de l’alimentació en el sector de les col·lectivitats.

Els principals impulsors de EcoArrels són David Caballé i Bea Varas.

david beaDavid és tècnic de cuina i gastronomia i ha treballat en diferents àmbits gastronòmics, com restaurants, càterings, com a cuiner i coordinador de menjadors escolars. És el responsable de gestionar i organitzar les diferents tasques de cuina i dels professionals que hi treballen, a més de mantenir una gestió integral operativa i òptima.

Bea és tècnica superior en integració social, ha treballat desenvolupant i gestionant projectes d’integració de “nouvinguts”, tant amb nens com amb adults en institucions públiques. Bea s’encarrega de fer totes les gestions administratives, laborals, fiscals i mercantils derivades de la nostra activitat. Per donar el millor servei als nostres clients comptem amb un equip altament qualificat.

Junts vam desenvolupar la gestió de l’empresa definint dues línies de treball, enllaçant l’experiència de dues professions diferenciades amb l’objectiu de desenvolupar un projecte eco-alimentari sòlid i clar.

Transparència, professionalitat, honestedat, treball en equip, comunicació i passió pel treball és la clau de la nostra gestió i mantenir un projecte proper i clar.

Mantenim vives les receptes de tota la vida. Utilitzem aliments ecosostenibles i de temporada, lliures de transgènics i químics, fomentar l’economia local i treballar conjuntament amb tots els membres de la comunitat educativa infantil, són les principals premisses d’aquesta iniciativa.

Catalunya sempre ha estat una zona de camperols i pescadors, encara que a partir dels anys 70/80 aquestes pràctiques es van veure desplaçades per altres activitats comercials que proporcionaven un benefici econòmic més elevat a curt termini. Des de fa un temps la producció agrícola i ramadera torna a prendre força amb unes inquietuds més respectuoses i sostenibles amb el medi. Per aquest motiu, EcoArrels té com a objectiu, proveirse principalment, de proveïdors i productors ecològics de Catalunya, i prioritza el consum de peix fresc.