Blog

EL QUE HEM ESCRIT

Ecoarrels participa en el programa Làbora per promoure la inserció laboral

Des del curs 2020-21, Ecoarrels participa en el programa Làbora per tal de promoure la inserció laboral. Gràcies a aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, contribuïm a donar esperança a milers de persones en risc d’exclusió social.

Què és Làbora?

El programa Làbora és una plataforma de treball en xarxa: l’Ajuntament, entitats sense fi de lucre i petites empreses del territori col·laboren per generar llocs de treball per a persones que tenen dificultats per accedir al mercat laboral.

El programa utilitza recursos de la ciutat en l’àmbit de la formació i l’acompanyament de persones a l’atur per tal de dissenyar el millor recorregut per a cada beneficiari. S’avaluen les experiències de cada persona i s’assessora cada candidat en la redacció del seu CV i la preparació d’entrevistes. Així, es potencien les habilitats de cadascú per a l’accés al sector professional que més s’adequa a les necessitats de cada persona.

Paral·lelament, es fa un acompanyament a les empreses. S’avaluen les seves necessitats en termes de perfils laborals per tal de generar ofertes de feina inclusives amb una descripció transversal de les competències necessàries.

A través d’una plataforma en línia específica, beneficiaris i empreses es posen en contacte, es fa un procés de selecció i es comença a treballar! Ambdós parts compten sempre amb l’acompanyament de Làbora, ja sigui durant el procés de selecció com durant l’adaptació a l’empresa.

Perquè hi participem?

Ecoarrels participa en el programa Làbora per tal de promoure la inserció laboral i crear un model empresarial més responsable, just i sostenible. Efectivament, gràcies al programa Làbora ens assegurem que les nostres ofertes de feina arriben primer a les persones que més les necessiten. És una manera de promoure la igualtat d’oportunitats a la ciutadania i crear una societat més justa. Paral·lelament, Làbora ens ajuda a cobrir les nostres vacants professionals amb les persones més adequades i millor formades.

No podríem estar més orgulloses de ser part del programa Làbora. Creiem fermament que construir un model de menjador escolar més sostenible també implica lluitar per una societat més justa! I un treball en xarxa entre entitats públiques, entitats socials i el teixit empresarial és clau per crear junts una societat més justa i més inclusiva!

Aquest és el nostre segell Làbora!

Si t’ha agradat aquest article, llegeix aquí altres iniciatives de les que formem part!

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca