Ecoarrels us ensenya a cuinar receptes senzilles i saludables
Aquest octubre de 2021, Ecoarrels us ensenya a cuinar receptes senzilles i saludables! El passat 16 d’octubre va ser el dia internacional de l’alimentació. A més, aquest any 2021, és l’any internacional de les fruites i les verdures. S’havia de celebrar!
David Caballé, el nostre director i ciuner de formació, va liderar la setmana passada, juntament amb part del nostre equip, dos tallers de cuina que es van dur a terme a la Biblioteca de la Vall d’Afatà, a Santa Susanna.
El dijous 14 d’octubre ens vam centrar en nens i nenes de 6è a 3r d’ESO amb un taller titulat “Aprenem a cuinar sols receptes senzilles i saludables”. Va seguir, el dissabte 16 d’octubre, un taller dedicat a tota la família titulat “Cuina familiar: cuinem quatre àpats saludables, senzills i econòmics”.
Moltes famílies van venir i van gaudir d’una sessió de cuina a l’aire lluire! Al menú, teniem les següents receptes:
- Llenties estofades
- Truita amb patates xips (recepta del chef Ferran Adrià)
- Saltejat de fèsols amb ceba i cansalada
- Espaguetis a la bolonyesa
A més de gaudir d’un dinar deliciós, tothom va aprendre lliçons importants. Alguns van aprendre a tallar verdures sense fer-se mal, altres, a donar la volta a una truita!
Si t’ho vas perdre o t’interessa aprendre més sobre cuina senzilla, econòmica i saludable per famílies, consulta el nostre receptari, afegim una nova recepta cada mes!
Si vols saber més sobre els tallers, aquí et deixem una galeria plena de fotos!