Recepta Description

Tabbouleh o Tabule amb bulgur
(imatge: Comidasegipcias.com)

Ingredients:

200 g de sèmola de blat bulgur
600 ml d’aigua
50 g de julivert
50 g de menta fresca
150 g de ceba tendre
150 g de tomàquets
Suc de llimona
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre

Elaboració:

1. Per a la preparació de la recepta original del tabule començarem per posar en remull el bulgur durant uns deu minuts per colar-ho i extreure-li l’aigua posteriorment i reservar-ho.

2. En un bol barrejarem el bulgur, el julivert, la menta, les cebes tendres i els tomàquets, prèviament amb tots els ingredients picats, per afegir-li el suc de llimona, l’oli d’oliva, el pebre i la sal al gust.

3. Ho deixarem refredar en la nevera una hora aproximadament i ho tindrem llest per prendre.

Recomenacions:

Afegir làmines de poma verda àcida per donar-li un toc més refrescant.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca