Política de Privacitat

A través d’aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment, ni se cedeixen a tercers.
Quan precisem obtenir informació per part seva, ens demanarà sempre que proporcionar-nos voluntàriament, formulari lliure, expressa i inequívoca i d’acord amb el principi de minimització de les dades, de tal manera que es recullen només aquelles dades que siguin necessàries i imprescindibles per a la prestació dels nostres serveis.

Les dades recollides a través de les formes de recaptura de dades del lloc web o per registre en capes de paper Ells seran incorporades a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, degudament inscrits en l’agència de protecció de dades espanyola, que és responsable i titular Ecoarrels, S.L.

Ecoarrels S.L. tractarà les dades de forma confidencial i exclusivament amb l’objectiu d’oferir i requerir els serveis, amb totes les garanties jurídiques i seguretat plantejats per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, serveis de la societat de la informació i comerç electrònic i el Reglament EU 2016/679 27 d’abril de 2016.

D’acord amb aquesta normativa General de protecció de dades EU 2016/679 de 26 d’abril, podem proporcionar la informació següent per al tractament:
1. Responsable del tractament: Ecoarrels, S.L. amb CIF B65811218 i domicili social en C/ Antoni Puigblanch 1 baixos, 08301 Mataró (Barcelona).
2. Finalitat del tractament: Oferir el servei de menjador contractat, mantenen una relació comercial i gestionar l’enviament de la informació relativa al nostre servei.
Ocasionalment, es desenvolupen perfils comercials, per a oferir-li productes i serveis relacionats amb els seus interessos, però en cap cas s’ha pres les decisions automatitzar basat en aquell perfil.
3. Legitimació: Del consentiment expressat lliurement, expressa i inequívoca.
4. Destinataris: Dades no seran cedides a tercers llevat obligació legal.
5. Criteris de conservació de dades: Es guardaran durant la relació comercial, i fins que el client demani la seva supressió, en aquest cas, immediatament procedint a prendre mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total d’ells.
6. Drets del client: L’usuari pot exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades i la limitació o oposar-se el tractament d’acord amb articles 16, 17, 18 i 21 de la 2016/679 regulacions de la UE.
7. Dades de contacte per a l’exercici dels seus drets: Vostè pot exercir els drets per correu electrònic a administracio@ecoarrels.cat, o en l’escriptura a C/ Antoni Puigblanch 1 baixos, 08301 Mataró (Barcelona)
8. Dret a una reclamació davant les Autoritats de control: D’acord amb (els articles 13.2 d) i 51 i següents del Reglament EU 2016/679, té dret a formular les reclamacions considerades davant de l’Agència Espanyola de protecció de dades o l’autoritat de Control competents que consideri.
Ecoarrels S.L. es compromet a no donar, vendre o compartir dades amb terceres persones sense el seu consentiment exprés.

A més, Ecoarrels, S.L. pot cancel·lar o rectificar les dades quan són inexactes, incompletes o hagin deixat de ser necessàries o pertinents per a la finalitat, en compliment de la normativa EU 2016/679.
Article 5.1. f de la normativa de protecció de dades generals (RGPD) determina la necessitat d’establir garanties de seguretat adequades contra tractament il·legal o no autoritzat, pèrdua de dades de caràcter personal, destrucció o dany accidental. Això implica l’establiment de mesures tècniques i organitzatives destinades a garantir la integritat i confidencialitat de les dades personals i l’espectacle possibilitat (article 5.2) que aquestes mesures s’han implementat (responsabilitat proactiva).

Dur a terme l’anàlisi de risc puntual i previ i tenint en compte el context i la finalitat del tractament, la naturalesa de les dades tractades i la baixa probabilitat que lesionen els drets i llibertats de tercers (lesions que en cap cas serien de poca gravetat), d’acord amb l’article 32 del Reglament EU 2016/679 Ecoarrels, S.L. Ha adoptat les mesures tècniques, organitzatives i seguretat suficient, que coneix i descrit en el document de seguretat interna adoptada per l’efecte.

No obstant això, Ecoarrels, S.L. no assumeix cap responsabilitat per qualsevol dany resultant d’alteracions que terceres poden provocar en els sistemes informàtics, documents electrònics o fitxers de l’usuari.

Si decidiu deixar el nostre lloc web mitjançant enllaços als llocs web que no pertany a la nostra institució, Ecoarrels S.L. no és responsable de les polítiques de privacitat d’aquests llocs web o les galetes que poden emmagatzemar a l’ordinador de l’usuari.

La nostra política sobre el correu electrònic se centra en només enviar comunicacions que heu demanat rebre. Si es prefereix no rebre aquests missatges per correu electrònic s’oferirà, a través d’ells, la possibilitat d’exercir el seu dret de cancel·lació i renúncia a la recepció d’aquests missatges remetent un correu electrònic a l’adreça administracio@ecoarrels.cat

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca