Recepta Description

Crema de carbassa
(Imatge: Divinacocina.hola.com)

Ingredients per 4 persones:

1,2 kg de carabassa
1 Porro
300 g de patata
100 ml d’oli d’oliva extra verge
1 L d’aigua mineral
Sal
Pebre

Elaboració:

1. Rentar i tallar per la meitat la carabassa. Rentar les patates i reservar amb la pell. Rentar y pelar el porro

2. Ficar tots els ingredients en una safata de forn y tapar amb paper d’alumini. Fornejar a 180°C durant 45 minuts aproximadament.

3. Ficar el porro, les patates sense pell, la carabassa i l’oli en un bol.

4. Triturar tot plegat. Agregar aigua mineral escalfada fins aconseguir la textura desitjada.

5. Salpebrar al gust.

6. Presentar la crema a temperatura tèbia o calenta, guarnida amb llavors o crostonets de pa, i un rajolí d’oli d’oliva extra verge.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca