Receptes - Crème brûlée de moniato i mandarina

Recepta Description

Crème Brûlée de moniato i mandarina

UNES POSTRES ORIGINALS PER LES FESTES!
Ingredients per 5 racions
  • 2 mandarines
  • 225 g de moniato cuit i pelat
  • 175 ml de nata líquida
  • 2 ous
  • 50 g de sucre

Elaboració (Temps: 1h + temps d’espera)

  1. Posem el moniato al forn a 190 ºC fins que sigui tou. El fem refredar i el pelem.
  2. Escalfem la nata i la pell de mandarina en una petita cassola. Quan començi a bullir, ho traiem del foc, ho cobrim i ho deixem infusionar uns 15 minuts. Un cop infusionat, treiem la pell de mandarina amb un colador.
  3. Triturem el moniato, la nata, el sucre i els ous amb la batedora.
  4. Seleccionem petits recipients individuals que puguin anar al forn i hi posem la crema. Els cobrim amb paper d’alumini i els col·loquem al bany maria dins el forn. Haurem d’esperar uns 15 min amb el forn a 150 ºC.
  5. Un cop cuits, els fem refredar a la nevera un mínim de 2 h.
  6. Si volem, al moment de servir la nostra crème brûlée podem espolvorejar una mica de sucre y cremar-lo amb un bufador.
  7. Decorem la crema amb un parell de grills de mandarina i ja la tenim llesta per servir!

Recepta de Gemma Clofent (https://www.cuina.cat/receptes/creme-brulee-de-moniato-i-mandarina_30871_117.html)

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca