Recepta Description

Espaguetis amb salsa bolonyesa

(Imatge: pinterest.com)

RECEPTA DEL TALLER “CUINA BÀSICA I DE SUPERVIVÈNCIA”

Per saber-ne més sobre aquesta activitat que es va dur a terme a les escoles, feu clic AQUÍ >

Ingredients per a 4 persones / Temps: 25 minuts

400 g d’espaguetis
100 g de carn picada de porc
100 g de carn picada de vedella
500 g de tomàquet triturat
1 ceba
1 pastanaga
2 dents d’all
Oli d’oliva verge extra
Orenga (opcional)
Sal i pebre
Una cullerada de cafè de mel (per treure l’acidesa del tomàquet)
Formatge ratllat (Grana Padano)

Elaboració:

  1. Escalfeu en una olla l’aigua amb una mica de sal (10 g per litre) una vegada estigui bullit, afegiu els espaguetis.
  2. Coeu el temps que marca el proveïdor (15 min), escorreu i refresqueu els espaguetis sota l’aixeta. Reserveu.
  3. Peleu i talleu a dauets la pastanaga i la ceba.
  4. Sofregiu 5 min a foc lent. Afegiu la carn picada i sofregiu 5 min més. Salpebreu i afegiu el tomàquet triturat. Deixeu-lo coure 10 minuts més amb una tapa a foc mitjà.
  5. Passeu la salsa pel turmix (opcional) i rectifiqueu de sal si cal.
  6. Afegiu la salsa als espaguetis en una olla i barregeu a foc lent 3 min.
  7. Afegiu al plat formatge ratllat parmegiano o Grana Padano.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca