Recepta Description

Flam de taronja 
(Imatge: Kiwilimon.com)

Ingredients per a 1 got de liquat:

3 ous
100 g de sucre
3 Taronges (250 ml de suc)

Ingredients pel caramel:

100 g de sucre
Aigua
Suc de llimona

Elaboració:

1. Barregeu els ous amb el sucre fins que quedi una mescla homogènia. Afegiu els suc de les taronges i, opcionalment la ratlladura de les pells de les taronges. Col·leu la barreja.

2. En un cassó feu un caramel amb 100 gr. de sucre lleugerament humitejat amb aigua i unes gotes de llimona o vinagre, fins aconseguir que el caramel quedi daurat.

3. Posar el caramel al fons de les flameres. Ompliu-les amb la barreja del flam.

4. Coeu-les al forn al bany Maria a 130-150ºC durant uns 45 minuts, escalfor abaix, a dalt no, amb aire opcional, alçada al mig.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca