Recepta Description

Liquat de pastanaga amb taronja i gingebre
(Imatge: Cocinavital.mx)

Ingredients per a 1 got de liquat:

2 Taronges
3 Pastanagues
1 Tros de gingebre
Utensilis: liquadora, espremedor, ganivet.

Elaboració:

1.Tallem els extrems de les 3 pastanagues, les pelem -amb el ganivet o el pelador de verdures- i les rentem.

2. Tallem un tros de gingebre (segons si ens agrada amb més o menys sabor): uns 2x 2 cm aproximadament. El pelem i el rentem

3. Posem a la liquadora de mica en mica, les 3 pastanagues i el tros de gingebre

4. Agafem les dues taronges, les tallem per la meitat i utilitzem l’espremedor elèctric o manual per treure-hi tot el suc.

5. Barregem el liquat de pastanaga i gingebre amb el suc de taronja i ho servim amb un tros de taronja o pastanaga.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca