Recepta Description

Llenties estofades

(Imatge: eladerezo.com)

🍴RECEPTA DEL TALLER “CUINA BÀSICA I DE SUPERVIVÈNCIA”

Per saber-ne més sobre aquesta activitat que es va dur a terme a les escoles, feu clic AQUÍ >

Ingredients per a 4 persones:

350 g de llenties pardines
1 porro
1 ceba petita
1 tomàquet o 100 g de tomàquet triturat
1 pebrot (temporada)
½ cabeça d’alls
Oli d’oliva verge
Llorer
Sal i pebre
Ras el hanout (condiment d’espècies marroquines opcional)
150 g de xoriço
1 litre d’aigua o caldo

Elaboració:

  1. Renteu i talleu les verdures en trossos grans i sofregiu 5 min en una olla.
  2. Afegiu el xoriço tallat i sofregiu 2 min més. Afegiu les llenties.
  3. Afegiu l’aigua, el llorer i el *Ras el hanout.
  4. Deixeu bullir 40 min a foc lent i tapat.

Comentaris:

Podeu afegir costella de porc al xoriço o, si voleu unes llenties vegetarianes, no afegiu res de carn. *El Ras el hanout li donarà un toc moruno al plat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca