Receptes - Pasta al pesto d’espinacs

Recepta Description

Pasta al pesto d’espinacs

RECEPTA ELABORADA PELS NOSTRES CUINERS A LES ESCOLES

Ingredients per a 4 persones

 

  • 240g de pasta (espagueti, macarrons o espirals)
  • 100g d’espinacs
  • 40g de formatge grana padano
  • 40g d’oli d’oliva Eco
  • 28g d’ametlla granillo
  • 1/4 de gra d’all
  • Sal i Pebre

 

 

Elaboració (Temps: 10-15 min)

 

  1. Bullir aigua amb sal i afegir la pasta fins a arribar a la textura “al dente”. Reservar.
  2. Rentar i trossejar els espinacs.
  3. Afegir el formatge ratllat i la resta d’ingredients.
  4. Triturar fins a formar una massa homogènia sense grumolls.
  5. Rectificar amb sal i pebre

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca