Receptes - Pastís dolç de moniato i carbassa

Recepta Description

Pastís dolç de moniato i carbassa

RECEPTA IDEAL PER FER AMB NENS UNES POSTRES ORIGINALS DE TARDOR
Ingredients per 1 ració
  • 3 cullerades de mantega de coco bio
  • Oli d’oliva verge extra per a lubricar el motlle
  • 250 gr. de carbassa tallada a daus o en làmines fines
  • 360 gr. de moniato tallat a rodanxes o a làmines fines
  • Xarop de coco (o d’atzavara)
Per decorar  (opcional)
  • Xips de coco
  • Llavors de sèsam negre
  • Coco ratllat
  • Baies de goji

Elaboració (Temps: 10-15 min)

  1. Si la mantega està molt sòlida, posar-la al bany maria un parell de minuts
  2. Coure al vapor la carbassa i el moniato tallats, durant uns 5-6 minuts
  3. Un cop estiguin suaus, posar la verdura en un bol, afegir la mantega i xafar amb l’ajuda d’una forquilla
  4. Deixar refredar la barreja un parell de minuts mentre lubriquem el motlle (un got d’aigua pot servir)
  5. Emplenar el motlle i bolcar-lo sobre un plat
  6. Decorar amb un raig de xarop, xips de coco o qualsevol mena de llavors o baies que us agradin

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca