Recepta Description

Pollastre rostit a la cassola amb castanyes
(Imatge: planificador.consum.es)

Ingredients:

1 Pollastre de pagès
500 g de castanyes torrades i pelades
4 Cebes mitjanes trinxades
1 Cabeça d’alls
1 Branqueta d’orenga (o dues cullerades d’orenga sec)
1 Raig de vi blanc
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal
Aigua

Elaboració:

1. Salpebreu i enrossiu el pollastre sencer.

2. Afegiu-hi les cebes, l’orenga i la cabeça d’alls.

3. Feu-hi la reducció del vi i deixeu-ho coure amb la cassola tapada i a foc baix, fins que el pollastre estigui cuit, tot afegint-hi una mica d’aigua de tant en tant. Quan faltin uns 15 minuts per acabar la cocció afegiu-hi les castanyes i deixeu-ho coure tot junt.

Variacions:

– El podeu servir amb unes patates o uns moniatos d’acompanyament

– Per enrossir el pollastre, podeu utilitzar una mica de llard enlloc d’oli

– Podeu fer servir castanyes pilongues (deshidratades).

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca