Recepta Description

Saltejat de fesols amb ceba i cansalada

(Imatge: historiescuina.blogspot.com)

RECEPTA DEL TALLER “CUINA BÀSICA I DE SUPERVIVÈNCIA”

Per saber-ne més sobre aquesta activitat que es va dur a terme a les escoles, feu clic AQUÍ >

Ingredients per a 4 persones / Temps: 15 minuts

400 g de fesols de Santa Pau o similar (2 llaunes aprox.)
1 ceba dolça
1 dent d’all
150 g de cansalada ibèrica
Oli d’oliva verge extra
Sal i pebre

Elaboració:

  1. Obriu les llaunes dels fesols i poseu-los en un escorredor sota l’aixeta. Renteu amb abundant aigua, escorreu i reserveu.
  2. Peleu i talleu a brunuase (dauets) la ceba i la cansalada. Sofregiu durant 5 minuts a foc mitjà.
  3. Afegiu l’all picat i dureu 1 minut més.
  4. Afegiu els fesols i saltegeu durant 5 minuts més.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca