Saltejat de fesols amb ceba i cansalada
(Imatge: historiescuina.blogspot.com)
RECEPTA DEL TALLER “CUINA BÀSICA I DE SUPERVIVÈNCIA”
Per saber-ne més sobre aquesta activitat que es va dur a terme a les escoles, feu clic AQUÍ >
Ingredients per a 4 persones / Temps: 15 minuts
400 g de fesols de Santa Pau o similar (2 llaunes aprox.)
1 ceba dolça
1 dent d’all
150 g de cansalada ibèrica
Oli d’oliva verge extra
Sal i pebre
Elaboració:
- Obriu les llaunes dels fesols i poseu-los en un escorredor sota l’aixeta. Renteu amb abundant aigua, escorreu i reserveu.
- Peleu i talleu a brunuase (dauets) la ceba i la cansalada. Sofregiu durant 5 minuts a foc mitjà.
- Afegiu l’all picat i dureu 1 minut més.
- Afegiu els fesols i saltegeu durant 5 minuts més.