Tabbouleh o Tabule amb bulgur
(imatge: Comidasegipcias.com)
Ingredients:
200 g de sèmola de blat bulgur
600 ml d’aigua
50 g de julivert
50 g de menta fresca
150 g de ceba tendre
150 g de tomàquets
Suc de llimona
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre
Elaboració:
1. Per a la preparació de la recepta original del tabule començarem per posar en remull el bulgur durant uns deu minuts per colar-ho i extreure-li l’aigua posteriorment i reservar-ho.
2. En un bol barrejarem el bulgur, el julivert, la menta, les cebes tendres i els tomàquets, prèviament amb tots els ingredients picats, per afegir-li el suc de llimona, l’oli d’oliva, el pebre i la sal al gust.
3. Ho deixarem refredar en la nevera una hora aproximadament i ho tindrem llest per prendre.
Recomenacions:
Afegir làmines de poma verda àcida per donar-li un toc més refrescant.