Tallers de cuina de supervivència a les escoles

Dos dels objectius d’Ecoarrels són fer conscients als alumnes de la importància de l’alimentació a la salut i que desenvolupin la seva autonomia. Fer-los partícips de la preparació de diversos plats és una manera lúdica-educativa d’inculcar-los ambos valors.

Per fer-ho possible, estem portant a terme diverses master class de cuina bàsica i supervivència pels alumnes de 6è de totes les escoles. Es tracta d’una activitat que consta de l’elaboració de quatre plats senzills i complets, on les nenes i nens aprenen a familiaritzar-se amb la cuina i, sobretot, a tenir recursos per poder ser autònoms a l’hora de poder preparar-se un àpat a casa. Fomentar aquests hàbits des de la infància i l’adolescència els permet crear una base de coneixement i autonomia envers uns hàbits alimentaris i gastronòmics molt valuosos. 

Ens hem col·locat tots gorro i davantal i hem preparat:

-espaguetis a la bolonyesa, 

-llenties estofades, 

-fesols de Santa Pau saltejats amb ceba tendra i 

-cansalada i truita de patates xips.

  • Teniu el detall de les receptes que hem seguit al nostre RECEPTARI >

Les reporteres de l’Escola Els Alocs han preparat aquest reportatge durant la master class. No us perdeu com han gaudit i après d’aquesta experiència!


Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca